Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: [24h] Ser podpuszczkowy typu Koryciński

[24h] Ser podpuszczkowy typu Koryciński 7 miesiąc 1 tydzień temu #18151

  • marcin
  • marcin Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posty: 573
  • Otrzymane podziękowania: 2
  • Oklaski: 2
Polecam, wykonanie to okolo 12h, mozna robic przed wyjazdami weekendowymi



Zestaw startowy okolo 50zl, mleko w Lidlu Pilos 3,2 w butelce.
0.7kg okolo 15zl

Mozna kupic mleko 3,9% ale to okolo 5zl litr wiec serek dwa razy drozszy. Za to nieco smaczniejszy :)
Ostatnio zmieniany: 7 miesiąc 1 tydzień temu przez marcin.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Czas generowania strony: 0.155 s.